Heet van de naald

CARNAVALFEEST OP DE KINDERPLANEET

Beste ouders,

Op vrijdag 21 februari vieren wij carnaval op school.

Rond 13u30 starten wij onder politiebegeleiding onze carnavalstoet. We maken een acht en vertrekken aan de J. Hammeneckerstraat voorbij de crèche richting de K. Van Doorslaerlaan. Van daaruit richting apotheker, verder naar J. Hammeneckerstraat en na een bocht te maken komen we langs het planetenpad de school terug binnen.

Het is altijd fijn als er veel (groot)ouders, familieleden en sympathisanten een kijkje komen nemen naar onze stoet. Voor de veiligheid van de kinderen vragen we echter om niet tussen de kinderen te lopen tijdens de stoet.

Na de stoet krijgen de kinderen een drankje en een hotdog op de speelplaats en start onze carnavalsfuif.
Iedereen is welkom om de stoet te volgen en op onze speelplaats mee te feesten en te genieten van een drankje in ons carnavalscafé. Er zullen ook hotdogs te verkrijgen zijn. Dit alles aan democratische prijzen.

Nog enkele afspraken om alles in goede banen te leiden:

  • De kleuters van juf Elke en juf Ann die een hele dag op school blijven mogen ’s morgens verkleed naar school komen. Voor de allerkleinsten vragen we om verkleedkledij in 2 stukken aan te doen zodat ze gemakkelijk naar toilet kunnen.
  • De andere kleuters en leerlingen krijgen de mogelijkheid om zich tijdens de middagpauze om te kleden of komen ’s middags verkleed naar school.
  • De kinderen die ’s middags naar huis gaan mogen hun boekentas thuis laten.
  • Gebruik van confetti en slingers kunnen we niet toelaten op school of tijdens de stoet.
  • Op het belsignaal van 15u35 verzamelen alle kinderen voor de veiligheid in de klas en komen daarna onder begeleiding naar de speelplaats.
  • Ons carnavalscafé zal na schooltijd nog even open blijven. Iedereen is meer dan welkom om nog even te blijven, onder verantwoordelijkheid van de (groot)ouders.

Bij regenweer worden de stoet en het carnavalscafé helaas afgelast en gaan de kinderen feesten in het gemeenschapshuis. Tot onze spijt hebben we daar onvoldoende ruimte om de ouders mee te verwelkomen. Bij twijfel: contacteer de school of hou onze facebookpagina in de gaten.

We hopen er alvast samen met jullie en onze kinderen een spetterend carnavalsfeest van te maken!

Met vriendelijke groeten,

Het Kinderplaneet team.

     

Om je beter van dienst te zijn maakt deze site gebruik van cookies.

Accepteer onze cookies om zo vlot mogelijk op onze website te surfen. Meer info over het privacybeleid, klik hier