Ouderraad

De ouderraad is een groep van ouders die samen met de directie elke eerste woensdag van de maand vergadert over het reilen en zeilen van de school, over kleine en grote problemen waarmee de school en ook jouw kind te maken krijgt. Elke ouder kan hier zijn steentje in bijdragen om te bouwen aan een school waarin elk kind zich thuis voelt.

Natuurlijk dient de ouderraad ook om centjes in het laatje te krijgen. Centjes waarmee extra materiaal aangekocht kan worden voor onze kinderen. Hiervoor organiseren we allerlei activiteiten zoals de bekende ontbijtactie, kerstmarkt, Vis en Folkloredagen, de Lotus koekjesactie, het tuinfeest,… . Voor de organisatie van deze activiteiten wordt de ouderraad opgesplitst in werkgroepen. Zo zijn het niet steeds dezelfde vrijwilligers die het werk doen en zijn de taken over een heel jaar verdeeld. Wist je trouwens dat wij tijdens het schooljaar 2014-2015 met de opbrengsten hiervan o.a. nieuwe kwalitatieve kleuterfietsjes, een zonnezeil voor schaduw voor de kleuters, digitale borden,… aangekocht hebben.

Voel jij je aangesproken en heb je interesse om deze toffe groep ouders te vergezellen? Aarzel dan niet om langs te komen op één van de vergaderingen, die doorgaan in de eetzaal. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde! Werk je liever achter de schermen mee en wil je enkel af en toe praktische hulp bieden bij één of meerdere van onze activiteiten, dan kan je jezelf natuurlijk ook opgeven.

 ouderraad

Om je beter van dienst te zijn maakt deze site gebruik van cookies.

Accepteer onze cookies om zo vlot mogelijk op onze website te surfen. Meer info over het privacybeleid, klik hier